Hoppa till sidans innehåll

1 Dan utbildning

Frölunda Taekwon-Do klubb erbjuder nu 3 halvdagsutbildningar med fokus på 1 Dan gradering. Syftet är att ge dig med graden 1 Kup utbildning, stöttning och hjälp med förberedelserna inför din gradering till svart bälte.

Kursinnehåll: Genomgång och träning på samtliga delar av graderingskraven till 1 Dan såsom mönster, applikationer, sparkteknik, teori, självförsvar, kross och spec. Du kommer att få insikt i vad en 1 Dan gradering kräver, samt verktyg för att följa upp din utveckling mellan och efter lägren. Varje tillfälle kommer förutom praktik och teori också att innehålla uppföljning av din fysiska förmåga. Du kommer även att få uppgifter att göra mellan träningstillfällena.

När: 23 mars 17:30-21:00, 13 april 17:00-21:00, 4 maj 17:00-21:00.

Vem: Utbildningen är öppen för alla med 1 Kup (Rödsvart bälte).

Kostnad: 250kr per tillfälle. (Vissa klubbar kan ge bidrag för kostnaden. Hör med din klubb vad som gäller i ditt fall.)

Ta med: Dobok, papper, penna, vattenflaska, sparringskydd samt utskrivna graderingskrav för Kup och Dan-grader. Ät före utbildningstillfällena och ta gärna med en frukt då ingen mat serveras.

Anmälan och betalning: Anmäl dig senast tre dagar före respektive tillfälle per mail med namn och klubb till markus.wittebo[a]gmail.com. Anmälan görs till varje tillfälle men naturligtvis kan du också anmäla dig till alla tillfällena direkt. Betalning görs på plats med jämna pengar.

Övrigt: Halvdagsutbildningarna bygger på varandra men du är välkommen att delta på de du vill och kan. Det finns inget formellt krav på genomgången utbildning för att få anmäla sig till gradering. Utbildningen är utformad för att man skall träna ytterligare minst 6 månader på egen hand men är även öppen för dig som planerar att gradera dig i slutet av maj.

Utbildningen hålls av Markus Wittebo, VI Dan, Frölunda Taekwon-Do klubb. Han har tränat Taekwon-Do ITF i 25 år och har varit graderingsinstruktör sedan 2007.

Klicka för att ladda ner som pdf 

Uppdaterad: 12 APR 2018 08:38
Skribent: FTKD
Epost: Adressen Gömd

 

logga_alone_200x72


tkd_tigers

mf-banner-250x100

 

new_itf_logox880

 

Postadress:
Frölunda TKD Klubb - Taekwondo
Håkan Hansson, Fyrspannvägen 31
42541 Hisings Kärra

Besöksadress:
August Barks gata 2
42132 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 031-575750
E-post: This is a mailto link