Hoppa till sidans innehåll

Börja träna Taekwon-Do


Funderar DU på att börja träna Taekwon-Do?
Taekwon-Do ITF är en dynamisk sport som du kan träna om du vill tävla, träna självförsvar eller bara förbättra din kondition. Det är en effektiv självförsvarskonst som passar alla, oavsett ålder och fysik.

Se filmklipp

Schema och information om vårterminen 2018

Nybörjarstart
Vårterminens nybörjarkurser startar vecka 3 och du deltar gratis på två pass för att se hur du trivs. Taekwon-Do tränas barfota och för nybörjare räcker det att ta med vanliga träningskläder (t-shirt + långa eller korta byxor + vattenflaska. Dusch och omklädningsrum finns). För ytterligare information kontakta Håkan Hansson på 031-575750.

Träningsutrustning
Alla tränande skall inneha komplett uppsättning av sparringskydd. Undantag görs för alla nybörjargrupper samt för inköp av eventuell magplatta för barn (tillhandahålls av klubben). Hjälmtvång gäller alla färgbälten samt även för juniorer med svart bälte. Utrustning kan diskuteras med och köpas via Håkan. Maila eller ring 031-575750.

Sjukdomar & Skador
Vi vill påminna varje elev, eller förälder till elev, som har en sjukdom, skada eller ett handikapp att informera berörda instruktörer om detta så att träningen kan anpassas på rätt sätt.

Sociala medier
Som medlem godkänner du även att du kan förekomma på bilder och filmklipp här på hemsidan samt i våra sociala medier. Vi finns både på Facebook och på Instagram. Du hittar länkarna här.

Träningsavgifter
Träningsavgiften ska betalas in efter du har gjort dina 2 gratispass och du har bestämt dig för att fortsätta träna på klubben. Klicka här för att läsa mer om de olika träningsavgifter. Viktigt att träningsavgiften är inbetald då du annars tränar oförsäkrad. 

Uppdaterad: 06 JAN 2018 09:59
Skribent: FTKD
Epost: Dold

Postadress:
Frölunda TKD Klubb - Taekwondo
Håkan Hansson, Fyrspannvägen 31
42541 Hisings Kärra

Besöksadress:
August Barks gata 2
42132 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 031-575750
E-post: This is a mailto link