Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan för att börja träna


OBS!! Vi har nu fullt i grupperna men du kan ställa dig på kö genom att anmäla dig i formuläret. Vi kontaktar er så fort det blir en plats ledig. 

Vill ni börja träna Taekwon-Do hos oss? Anmäl ert intresse här i formuläret. Vårterminen börjar den 14 januari 2019 för barn (inte Tigrarna) och vuxna.

Nybörjare ska anmäla sig till barn 8-12 år eller vuxna från 13 år. Nuvarande medlemmar 8 år och uppåt behöver inte återanmäla sig. 

Har du tränat tidigare men tagit en paus eller tränat ITF Taekwon-Do i annan klubb så ska du anmäla dig till "Tränat tidigare med grad". Ange din nuvarande grad under Övrigt i formuläret.

Är du Tiger så ska du anmäla dig till "Tiger Nybörjare 4-7 år" eller återanmäla dig i den grupp du har i grad. Återanmälan till Tigers är nu stängd.

Special för Frölunda Tigers (4-7 år)
Intresset för Frölunda Tigers är stort så vi har ett kösystem. För att erhålla en plats behöver man både anmäla sig och betala träningsavgiften. Efter att vi tagit emot anmälan kommer vi att skicka en faktura (via e-post) med erforderliga betalningsuppgifter. Först när vi tagit emot betalningen är platsen reserverad. Det brukar bli fullt flera veckor innan terminsstart. Vårterminen för Frölunda Tigers börjar söndagen den 27 januari.

Läs mer om schema och gruppindelning här 


 

logga_alone_200x72


 

mf-banner-250x100

 

new_itf_logox880

 

Postadress:
Frölunda TKD Klubb - Taekwondo
Håkan Hansson, Fyrspannvägen 31
42541 Hisings Kärra

Besöksadress:
August Barks gata 2
42132 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 031575750
E-post: This is a mailto link