Hoppa till sidans innehåll

För företag


Frölunda TKD söker samarbetspartners och sponsorer. Kanske vill du, ditt företag eller någon du känner sponsra Sveriges största klubb, få en annorlunda träningsaktivitet till jobbet eller få självförsvarsträning.

Med våra 800 medlemmar är vi inte bara den ledande kampsportsklubben i Sverige med ledorden Respekt, Glädje och Gemenskap. Vi är även en partner att samarbeta med! Du når ut till oss, våra familjer och våra respektive nätverk, på träning, tävling, i våra lokaler och i alla våra sociala medier. Varje vecka!

Då talar vi om över 2000 människor som är involverade och talar positivt om Ert varumärke! Vi skulle tycka det var värdefullt om du ville hjälpa oss i vår strävan att ge ungdomar meningsfull fritid, gemenskap och självklart en möjlighet att få röra sig och träna sina kroppar, oavsett kön, ålder och bakgrund!

Våra grundvärderingar handlar om Artighet, Respekt, Gemenskap samt med ett uttalat stöd för utbildning och fred. Något som torde rimma väl även med Ert företag.

Kanske vill din arbetsplats träna kondition och styrka eller gå en kurs i självförsvar? Vi erbjuder även utbildning i hjärt- och lungräddning, kostrådgivningar och kurser i självförsvar för dig och dina anställda. Eller låt företagets After Work börja med ett riktigt svettigt träningspass hos oss. 1 gång, 4 gånger, 2 gånger i månaden? Vi är flexibla! Kanske ett lunchpass i era egna lokaler?

Friskvård, självförsvar och reklam för dig, samtidigt som du stödjer 2000 presumtiva kunder. Nyfiken? Det borde du vara! Kom förbi och kika hur vi har det och hur vi kan samarbeta, 6 dagar i veckan är det full fart i lokalerna.

Vi finns på August Barks gata 2 i Västra Frölunda i 650 kvadratmeter nyrenoverade lokaler med fullt utrustat kök och omklädningsrum.

Läs gärna mer i våra flyers:

Kontakt: Jan Bylund
This is a mailto link
Telefon: 070-6540360

Uppdaterad: 05 APR 2019 10:08 Skribent: FTKD
E-post: This is a mailto link

new_itf_logox880

Enrecon.png

Play.png

PM.png

Wellspect.png


logga_alone_200x72

mf-banner-250x100

 

Postadress:
Frölunda TKD Klubb - Taekwondo
Håkan Hansson, Fyrspannvägen 31
42541 Hisings Kärra

Besöksadress:
August Barks gata 2
42132 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0739022630
E-post: info@frolundataekwon...