Hoppa till sidans innehåll

Anpassad träning höst 2020


Styrelsen för Frölunda Taekwon-Do har beslutat att höstens träning kommer att genomföras inomhus i enlighet med Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets riktlinjer för samhället i stort och specifikt för kontaktidrott.

Vi ser fortsatt allvarligt på den rådande situationen och för att minska risken för smittspridning startar vi upp träningen med ett antal ändrade rutiner och begränsningar för att kunna träna säkert genom att hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer om hur vi tränar hösten 2020

 

Under de första veckorna på terminen kommer vi noga att följa storleken på grupperna och vid behov justera dessa för att inte vara för många personer i lokalen samtidigt. Vi ber om er förståelse för att detta kan innebära förändringar i ert eller ert barns träningstider.

Vi kommer noga att följa situationen med Covid 19 framöver och se hur denna påverkar samhället och vår verksamhet. Våra beslut kommer att kontinuerligt ses över baserat på den senaste informationen och de råd och riktlinjer som finns.

 

Frölunda Taekwon-Dos ambition är att erbjuda er och era barn en så bra verksamhet som möjligt under rådande omständigheter. Vår förhoppning är att vi tillsammans och med ett eget personligt ansvar hjälps åt att göra det här så säkert och bra som möjligt för alla våra medlemmar.

 

Alla tränande, anhöriga och instruktörer måste respektera våra regler, hjälpas åt med att följa dessa och ta ett eget ansvar. Det är som vanligt viktigt att målsmän förklarar för barn/ungdomar vikten av att efterleva de regler som finns.

 

Om du är sjuk, eller känner att du börjar bli sjuk, så vill vi att du stannar hemma från träningen. Detta gäller även om någon annan i din familj är sjuk!

Uppdaterad: 12 AUG 2020 18:45 Skribent: FTKD
Epost: This is a mailto link 

 


 

logga_alone_200x72


 

mf-banner-250x100

 

new_itf_logox880

 

Postadress:
Frölunda TKD Klubb - Taekwondo
Håkan Hansson, Fyrspannvägen 31
42541 Hisings Kärra

Besöksadress:
August Barks gata 2
42132 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0739022630
E-post: This is a mailto link