Hoppa till sidans innehåll

Börja träna Taekwon-Do


Funderar du på att börja träna Taekwon-Do?
Taekwon-Do ITF är en dynamisk sport som du kan träna om du vill tävla, träna självförsvar eller bara förbättra din kondition. Det är en effektiv självförsvarskonst som passar alla, oavsett ålder och fysik.

Länk till schema och gruppindelning

Nybörjarstart
Terminens nybörjarkurser startar i början av skolterminen och du deltar gratis på två pass för att se hur du trivs (Obs gäller ej för Frölunda Tigers).
Taekwon-Do tränas barfota och för nybörjare räcker det att ta med vanliga träningskläder (t-shirt + långa eller korta byxor) + vattenflaska. Dusch och omklädningsrum finns. För ytterligare information kontakta vår klubbvärd Malin, This is a mailto link.

Träningsutrustning
Med undantag för nybörjare skall alla tränande inneha komplett uppsättning av sparringskydd, detta för att en effektiv träning skall kunna genomföras. Undantag görs även för inköp av magplatta för barn (tillhandahålls av klubben). Hjälm tillhör den obligatoriska träningsutrusningen. Utrustning kan diskuteras med och köpas via Håkan Hansson. Maila This is a mailto link  eller ring 0739022630.

Sjukdomar & Skador
Vi vill påminna varje elev, eller förälder till elev, som har en sjukdom, skada eller ett handikapp att informera samtliga berörda instruktörer så att träningen kan anpassas på rätt sätt.

Sociala medier
Som medlem godkänner du även att du kan förekomma på bilder och filmklipp här på hemsidan samt i våra sociala medier. Vi finns både på Facebook och på Instagram. Du hittar länkarna här.

Träningsavgifter
Träningsavgiften ska betalas in efter du har gjort dina 2 gratispass och du har bestämt dig för att fortsätta träna på klubben. Klicka här för att läsa mer om de olika träningsavgifter. Träningsavgiften betalas in via faktura som skickas till din mailadress. Viktigt att träningsavgiften är inbetald då du annars tränar oförsäkrad. 

Uppdaterad: 20 MAR 2022 11:29 Skribent: FTKD
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Frölunda TKD Klubb - Taekwondo
Håkan Hansson, Fyrspannvägen 31
42541 Hisings Kärra

Besöksadress:
August Barks gata 2
42132 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0739022630
E-post: info@frolundataekwon...